NixKonzept

NixKonzept

A fogdában levetkőzött és szexet ajánlott a rendőröknek a 29 éves sztriptíztáncos

2014. augusztus 18. - aki valaki

Hol máshol történt volna, mint a hírhedt Floridában.
A 29 éves nőt a rendőrök üldözni ke
zdték egy iPad lopási ügyben. A rendőrök láttán elkezdett futni és kerítéseken ugrált át mire végre elérték. Ekkor elkezdett vetkőzni és szexet ajánlott a szabadságáért. Miközben az esetet írta fel a rendőr, a nő rácsapott a rendőr kinyújtott karjára amiért rögtön lecsukták.

A cellában újra nekiállt vetkőzni és a bájait (seggét, mellét és a punciját) mutogatta, majd maszturbálni kezdett. Itt látható a lány a kollegináival (szemből bal szélső), a Tootsie's Cabaret-ban (Miami). Ezek után újra felajánlotta a szexet a szabadon bocsátásért, de végül belekellett törődnie a 100 dolláros óvadékba.


Természetesen nem volt nála az iPad és a karon csapáson kívül semmi vádat nem tudtak ellene felhozni. Hogy miért futott a rendőrök elől, ha nem tett semmit és nem volt nála drog, jó kérdés. Talán mert nem jogtalanul fél a rendőröktől, lásd Ferguson, Missouri.


(források: SunSentinel és Metro.co.uk)

A bejegyzés trackback címe:

https://nixkonzept.blog.hu/api/trackback/id/tr46615229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása